» » » » » » » » » » » Dll hatası veriyor nasıl düzeltebiliriz - Dll hatası çözümü - Tüm Dll'ler


dll

Hepimizin başının belası dll'ler. Ne zaman bir program veya oyun yüklesek hemen şu dll eksiktir bu yüzden çalıştıramıyoruz yazısı ile karşı karşıya kalırız. Dll hatası aldığımız programların veya oyunların bir suçu yoktur her hangi bir eksiklik veya kötü bir durum söz konusu değildir. Sizin bilgisayarınızın güncelleştirme zamanı geçmiş ve yeni dll'ler ile tanışmamıştır.
Dll hatası aldığınız program veya oyunun, hangi dll yüzünden size sorun yarattığını bulup, daha sonra size aşağıda verdiğim website'sinden arayarak bulup o dll'yi indirmeniz gerekir.

Peki indirdiğimiz dll'yi nereye atıcaz?

Bilgisayarınıza indirdiğiniz .dll dosyasını C:\Windows\system32\ dizinine atarak sorunu halledebilirsiniz. Fakat genellikle bu işlemi yaptığınızda aynı hatayı tekrar alırsınız. Çünkü; oyunun bulunduğu dizinde de aynı dll eksik çıkar.
Örneğin; GTA, Need For Speed, Pes veya Fifa dll hatası aldık. Yapmamız gereken "C:" klasörüne girip Program Files'ta oyunun exe'sinin bulunduğu dosyanın içine atmamız. Her zaman program files içinde bulunmayabilir siz oyunu nereye kaydettiyseniz o klasörün içine atın.

Hangi siteden Dll indirebiliriz?

Dll indirebileceğiniz çok az sayıda websitesi var. Çünkü; hiç bir websitesi güvenli değil ve indirdiğiniz dosyaların içinde trojan veya virüs olma riski çok yüksek. Bu yüzden size önerebileceğim tek site var oda www.dll-files.com. Bu siteye gittiğinizde sizin karşınıza alfabetik olarak sıralanmış bir şekilde bulabileceğiniz dll'leri görebilirsiniz. Ayrıca dll'nin ismini yazıp aratabilirsiniz.
Sitede farklı bir özellik olarak her dll için dll fixer yapmışlar yani bu sizin bilgisayarınızdaki hataları gösteriyor fakat program paralı olduğu için sizin hiç bir işinize yaramıyor bu yüzden dll fixer'i kullanmanızı önermem çünkü gereksiz.
Sadece indirmek istediğiniz dll'nin zip dosyasını indirerek hatayı çözebilirsiniz.
dll indir

Ogulsoul5 Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırakın

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.