Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle league of legends taktikleri hakkında genel münakaşa yapmayı planlıyorum. Kendim bir league of legends oyuncusu olarak ilk önce kendi yaptığım işlerden bahsedeceğim. League of Legends oyuncusu olarak hepimiz daha iyi bir oyun sunmayı ve daha çok oyun kazanmayı isteriz.Öncelikle oyun kazanmak için bilinmesi kesinlikle gerekli olan bilgilerden bahsetmek istiyorum.

harita görüşü abartma
Harita(map) görüşü; oyunumuzu oynarken bir gözümüz kesinlikle sağ alt köşedeki harita da olmalı. Fotoğraftaki gibi abartmanıza gerek yok tabi ki. Fakat haritadan neler olup bittiğine bakmanız oyunu ona göre oynamanız gerekiyor. Bunu yapmak için TOTEM kullanmayı göz ardı etmemelisiniz, totem ile birlikte hem rakibi izliyebilir hemde risk'ten kurtulursunuz ve rakipten üstün olursunuz.

Bir diğer etken ise, karşınızdaki rakipten üstün olmak istiyorsanız MİNYON ÖLDÜRMEyi kesinlikle unutmayın. Eğer kullanıcı öldürme sayılarınız eşit ise daha fazla minyon kesen taraf kesinlikle daha önde olucaktır bunu unutmamanız gerekir. Yapmanız gereken şey ise sürekli hareket halinde olup canı az olan minyona son vuruş yapmak ve rakibin üstüne gidip ona minyon kestirmemek.
minyon öldürme
Aslında league of legends oyunundaki EN ÖNEMLİ TAKTİK, kendini güçlendirirken rakibin güçlenmesine izin vermemek. Peki bunu nasıl sağlıyabiliriz?
Karşı takımı güçlendirmemek için yapabileceğiniz bir çok taktik var aslında öncelikle yapmamanız gereken en önemli şey karşı rakibin kulesinin altına kesinlikle girmemek çünkü rakip büyük avantaj kazanmış oluyor yani SABIR, sabredip minyon almaya devam edin ve GANG gelmesini bekleyin mutlaka siz avantajlı olucaksınız. Ayrıca karşı takımın mavi ve kırmızı güçlendirmelerini çalarak, daha sonra baron ve dragon canavarlarını keserek rakibin çok daha fazla önüne geçmiş olursunuz.

Hangi lane(koridor)'da oynuyo olursanız olun takım arkadaşlarınızla birlikte hareket edin. Jungler(ormancı)'dan GANG atmasını bekleyin. Daha önce'de dediğim gibi sabır her şeyin anahtarı olucaktır.
Takım arkadaşlarınızla birlikte iyi anlaşıp birbirinize yardım ederseniz ilerleyen dakikalardaki takım savaşlarında rakipten güçlü olduğunuz için daha önde olucaksınız.

Son olarak "DOST ACI SÖYLER" diyerek bir kaç cümle daha söylemek istiyorum. Her şey'den sonra her kullanıcının ihtiyacı olan şeyler var bunlar YETENEK, REFLEKS ve TECRÜBE, tecrübe'niz olduktan sonra yeteneğiniz de, refleksiniz de gelişir.
Size tavsiyem, oyunu zevk amaçlı oynayın, hiç bir oyuncuyla tartışmalı diyaloglara girmeyin ve kendi oynayışınızı değerlendirin. Diğer oyunculara öneri sunabilirsiniz fakat hiç bir zaman emir vermeyin herkes kendi oyununa baktığı zaman çok daha kaliteli bir oyun ortaya çıkar.

UMARIM TAVSİYELERİM FAYDALI OLMUŞTUR. KİŞİSEL GÖRÜŞLERİNİZİ VE LOL KARAKTERLERİ HAKKINDA BİLDİĞİNİZ COMBO YA DA ÖZELLİK VARSA BİZLERLE YORUM OLARAK PAYLAŞMANIZI RİCA EDERİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER İYİ OYUNLAR..!


Jungler(Ormancı) Taktikleri İyi Seyirler..!

Ogulsoul5 Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırakın

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.