» » » » » » » » » Kulağa kaçan suyu nasıl çıkartabiliriz? Kulağa su kaçması durumunda neler yapılabilir?

Denizde, havuzda (daha çok olmak üzere), banyoda dahil kulağınıza su kaçmış olabilir. Kulağınıza kaçan su çok rahatsız edici ve günlük yaşantınızı etkileyecek derecede kötü bir durumdur. Kulağıma su kaçtı ne yapmalıyım? Kulağa kaçan suyu nasıl çıkartırız? Kulağa kaçan suyun zararı var mıdır? gibi merak edilen sorularınızın cevabını bu yazımızda bulabilirsiniz.

İlk öncelikle kulağınızda suyun olup olmadığını kontrol etmek için avucunuzla bileğinizin birleştiği nokta ile kulağınıza hafifçe vurun ve vurduğunuzda kendinizi halsiz ve endişeli hissediceksiniz. Ardından yapabileceğiniz bir çok yöntem var.

kulağa su kaçması
  • Kulak memenizi hafifçe çekip, başınızı yana yatırıp tek ayak üzerinde şiddetli bir şekilde ard arda zıplayınız.
  • Kulak memenizi hafifçe çekip kafanızı bir yastığa koyun ve kafanızla olduğunuz yerde daireler çizip suyun dışarı akmasını sağlayabilirsiniz.
  • Saç Kurutma makinası ile düşük derecede makinanızı çalıştırıp uzak mesafeden kulağınıza tutabilir ve suyun buharlaşmasını sağlayabilirsiniz.
  • Bunları yaptınız ve hala kulağınızdaki su duruyorsa hemen bir eczaneye gidip kulak damlası almalısınız. Kulağınıza damlatacağınız bu kulak damlası, kulağınızda ki suyun kolayca buharlaşmasını ve kulağınızda ki sudan kurtulmanızı sağlayacaktır. 
  • Kulağınıza damlayı, damlattıktan sonra kulağınızın üstüne yatıp biraz uyumayı deneyin ve hiç birşeyiniz kalmayacaktır.


Kulağımıza kaçan suyun zararı ise günlük hayatınızda sizi rahatsız eder zor duymanızı sağlar ayrıca uzun süre kulakta kaldığında kulak enfeksiyonlarına neden olur.

Ogulsoul5 Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırakın

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.